A què sap l’aigua?: Aguas de Alicante organitza una cata en què participen alumnes del Curs de Sumiller
A què sap l’aigua? Se l’han plantejat alguna vegada? Té l’aigua sabor?. Pero es una habilitat que s’apren.
I així ho va comprovar ahir un grup d’alumnes que realitza El Curs de Sumiller que organitza la Cambra de Comerç d’Alacant que durant unes hores van deixar l’estudi del vi i les seues característiques per a avaluar l’aigua.
Aigües d’Alacant organitza una cata per a demostrar que hi ha distints tipus d’aigues i, sobretot, per a mostrar amb evidències en la mà que la que ix per l’aixeta és aigua de qualitat.
De fet, abans d’iniciar la cata, el director del Qualitat d’Aigües d’Alacant, David Ribes, feia una introducció en què va destacar la necessitat d’enviar un missatge positiu sobre el consum de l’aigua de l’aixeta.
I això perquè les enquestes manifesten que bona part dels alacantins reconeixen no beure-la i optar per aigua embotellada o per instal·lar aparells d’osmosi. La realitat segons Aigües d’Alacant és que les persones confonen el sabor amb la qualitat.
L’activitat es va exercir en el Museu de l’Aigua, en els Pozos de Garrigós, on es van col·locar sis gots amb el líquid cristal·lí que els alumnes havien de qualificar segons el seu brillantor, la seua fluïdesa, el seu color, la seua frescor i el seu sabor: dolç, salat, amarg i àcid.
Dins de la campanya per a fomentar el consum de l’aigua corrent, la companyia ha creat el lema «Un vaso de agua del grifo por favor»
A Alacant l’aigua de consum es mescla amb aigua de la dessaladora i està considerada com semidura i perfectament consumible.
Deja una respuesta
Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos requeridos están marcados (*)